Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rösle, az életérzés

Miért hiszünk a Rösle márkában?

Számunkra a minőség, kényelem és a szórakoztató sütés és főzés megteremtése jelent mindent. Ezt a vonalat képviselve hozunk grill és BBQ eszközöket a Grilltársaságnál és választottuk a Rösle márkát a Konyhatársaság partnereként. Szeretnénk neked is elhozni ezzel ezeket az értékeket! Velünk vagy?

A Rösle 20 éves garanciát is kínál egyes termékeire.

Röviden a Rösle családról: 

Üdvözlünk a ház szívében.
Üdvözlünk a RÖSLE-n.

Minél viharosabb a kinti világ, annál fontosabbá válik az a hely, amely biztonság, derű és boldogság érzetét kelti. Ez a hely nem más, mint az Ön otthona.

Itt fogadja a barátokat és a jó ismerősöket egy jó beszélgetésre és közös étkezésre. Itt születik az élet öröme. Ehhez az örömhöz kapcsolódik a testi és lelki jólét, amelynek központi kiindulópontja szinte mindig a konyha.

Ahhoz, hogy ez a tér számodra egy hatalmi hely legyen, amely energiával és empátiával vesz körül, minden szempontból támogatunk. A RÖSLE számára a fenntarthatóság, az otthon és a származás, de a modernség, az innováció és a trendrendezés is központi jelentőségű.


Nem véletlen, hogy a RÖSLE 1888 óta családi vállalkozás, mindig ügyfeleinek igényeire, érdeklődésére és szokásaira összpontosítva.
A kiindulópont mindig a termékeink. Mindegyikük régóta átgondolt, kizárólag gyártott, tökéletesen megtervezett és a legmagasabb minőséget és funkcionalitást képviseli.

Az allgäui Marktoberdorfban fejlesztették és tervezték.